Termeni și Condiții de utilizare

1. Acceptul utilizatorului

 

Serviciile www.gurmandpass.com sunt destinate oricaror persoane fizice sau juridice in conditiile si limitele prezentate pe aceasta pagina (“Termeni si conditii”). Utilizarea SITE-ULUI se poate efectua doar de catre persoane fizice care au implinit varsta majoratului. Minorii cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani neimpliniti, pot utiliza acest SITE doar cu acordul parintilor sau al tutorelui legal si doar daca acestia sunt de acord cu Termenii si conditiile acestui SITE. Minorii in varsta de pana la 16 ani nu au dreptul sa foloseasca acest site.Accesând şi utilizând acest Website, acceptaţi, fără limitări sau calificări, aceste condiţii şi luaţi la cunoştinţă că orice alte acorduri între dumneavoastră şi noi sunt înlocuite prin prevederile acestor Termeni şi Condiţii.

 

 

2. Condiţii de utilizare

GurmandPass nu garantează că Website-ul, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise de pe GurmandPass.com nu conţin viruşi sau alte informaţii cu caracter potenţial dăunător. Utilizatorul foloseşte Website-ul pe riscul propriu, SC Intergate Group SRL fiind liberă de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Website-ului sau ca urmare a utilizării informaţiilor de pe Website. Informaţiile publicate corespund realităţii la momentul înscrierii lor pe Website sau al actualizării diverselor pagini ale Website-ului. GurmandPass nu îşi asumă răspunderea pentru calitatea ofertelor postate pe Website.

 

 

 

3. Drepturi de autor

Dupa vizualizarea promotiei, accesati butonul "COMANDA" Alegeti numarul de bucati dorit, modalitatea de plata, completati campurile obligatorii referitoare la conditiile de livrare si comanda va fi preluata de catre echipa www.gurmandpass.com.

Dupa inregistrarea cu succes a platii, echipa www. gurmandpass.com vă va expedia caietul de cupoane / card .

 

 

4. Returnarea caietului de cupoane:

Pentru orice achizitie a unui caiet de cupoane de pe www.gurmandpass.com dispuneti de un termen de 30 de zile in care puteti solicita returnarea banilor, dar nu mai tarziu de expirarea perioadei de valabilitate a voucherului, care este afisata in cuprinsul fiecarei promotii. Costul returnării va fi suportat de către client.

 

Aceasta politica de returnare nu se aplica voucherelor nevalabile sau promotiilor incetate.

Conditii pentru cererea de returnare a pretului voucher-ului:

In maxim 30 zile calendaristice din momentul achizitiei puteti solicita returnarea sumei achitate si anularea voucherului indiferent de motivul cererii de returnare. Solicitarea o puteti comunica in scris la adresa comenzi@gurmandpass.com. www.gurmandpass.com isi rezerva dreptul de a investiga orice cerere de returnare si de a nu da curs cererilor de returnare frauduloase sau abuzive care se produc dupa consumarea/prestarea/achizitionarea bunului sau serviciului.

 

 

Dupa consumarea partiala a serviciului achizitionat pe baza de voucher nicio cerere de returnare nu va mai fi luata in considerare sau după expirarea celor 30 de zile calendaristice.

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna numai Partenerului ofertant, specificand natura lipsei de conformitate. Costul transportului produselor revine in responsabilitatea Utilizatorului/Cumparatorului, in cazul in care in oferta postata nu e specificat altfel.

In cazul produselor cu plata ramburs, daca utilizatorul/cumparatorul refuza plata produsului, costul aferent returnarii produsului revine Partenerului ofertant. In nicio situatie www.gurmandpass.com nu va putea fi obligat sa suporte orice cheltuiala rezultata din transportul produselor comandate de pe site, astfel ca orice nelamurire sau diferend ce implica costurile de livrare / returnare produse va fi adresata direct Partenerului ofertant.

 

Legaturi (linkuri) catre alte website-uri

 

www.gurmandpass.com NU datoreaza prestarea serviciilor si/sau produselor indicate in Voucher, iar orice reclamatie ulterioara trebuie adresata direct acestor parteneri. Denumirea comerciantului/partenerului si informatiile de contact ale acestuia se regasesc in cuprinsul oricarei oferte afistate pe site.

GurmandPass  difuzeaza anunturi grafice, care apar ca imagini, animatie sau video, anunturi text, care apar sub forma de link-uri text prin intermediul unei companii externe, ce permite afisarea reclamelor pe site. Aceste reclame ar putea folosi informatii (care nu includ numele, adresa, emailul sau numarul de telefon) despre vizitele utilizatorilor pe www.gurmandpass.com si pe alte site-uri, pentru a oferi reclame despre promotii / locuri / bunuri si servicii din aria de interes a acestora.

Partenerii www. gurmandpass.com, precum Google si platforma de difuzare a reclamelor AdOcean, folosesc astfel de cookie-uri pentru filtrarea informatiei afisate, in functie de vizitele anterioare realizate pe www. gurmandpass.com sau pe alte site-uri. Pentru mai multe informatii vizitati urmatorul link Politica reclamelor Google.

Marca www.gurmandpass.com este o marca inregistrata si este detinuta de catre SC Inter Gate Group SRL. Domeniul www.gurmandpass.com este detinut de catre SC Inter Gate Group SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelui www.gurmandpass.com, in forma directa, implicita, sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a SC Inter Gate Group SRL este interzisa si se pedepseste conform legii. In cazul utilizarii neautorizate ale acestora, SC Inter Gate Group SRL isi rezerva dreptul de a revoca de indata si fara notificare prealabila licentele acordate, conform celor de mai sus.

Cupons deţine titlul deplin şi complet asupra fişierelor, pozelor şi materialelor publicate pe Website, precum şi toate drepturile de proprietate intelectuală ce decurg din acestea. Nu aveţi permisiunea să comercializaţi, redistribuiţi sau reproduceţi aceste materiale, nici să le decompilaţi sau modificaţi structura. Toate mărcile şi logourile sunt deţinute de către GurmandPass  şi nu aveţi permisiunea să le copiaţi sau utilizaţi în niciun mod.

 

5. Securitate

La utilizarea Website-ul sunteţi răspunzător pentru asigurarea confidenţialităţii datelor referitoare la contul dumneavoastră de acces (numele de utilizator şi parola) şi sunteţi de acord să vă asumaţi întreaga responsabilitate pentru activităţile/acţiunile desfăşurate pe Website cu contul şi parola dumneavoastră. În cazul în care confidenţialitatea acestor date de acces a fost compromisă, veţi notifica imediat GurmandPass  pentru a bloca accesul la cont şi a vă genera cât mai rapid unul nou. Efectuarea de operaţiuni neautorizate ca utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informaţii în vederea comercializării lor, blocarea accesului ş.a.m.d asupra acestui Website vor fi pedepsite conform legii.

 

 

6. Notificări pentru utilizatori

Ca utilizator, înţelegeţi şi sunteţi de acord cu următoarele responsabilităţi:

- să primiți ocazional SMS-uri cu scop informativ din partea GurmandPass pe baza reducerilor sale;

- să furnizaţi date adevărate, exacte şi complete despre dumneavoastră;

- să menţineţi şi înnoiţi, atunci când este cazul, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte şi complete.

Ca utilizator, vă asumaţi obligativitatea de a nu face următoarele:

- să publicaţi materiale care conţin viruşi sau alte programe cu intenţia de a distruge acest sistem sau orice informaţie care este parte componentă a acestui sistem;

- să publicaţi materiale cu drept de autor, dacă nu sunteţi autorul sau dacă nu aveţi permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;

- să publicaţi materiale obscene, defăimătoare, de ameninţare sau răuvoitoare faţă de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică, materiale ori informaţii interzise de prevederile legale în vigoare;

- să publicaţi o imagine sau o afirmaţie care contravine normelor legale în vigoare.

Accesând formularul de înregistrare prin care vă transmiteţi datele dumneavoastră personale în vederea participării la diverse acţiuni (de informare, promoţionale, publicitare, de divertisment etc) organizate de către GurmandPass  declaraţi că sunteţi de acord cu următoarele:

- ca datele personale solicitate să fie colectate, stocate şi prelucrate de către GurmandPass;

- ca datele personale să fie utilizate pe o perioadă nedeterminată, precum şi în vederea unor contactări ulterioare;

- să primiţi din partea Cunonaș diverse materiale publicitare, de informare, propuneri şi invitaţii de participare la diverse activităţi, precum şi diverse obiecte, produse şi/sau mostre de produse, serviciul de tip newsletter (primeşte noutăţi prin e-mail).

Utilizatorii Website-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observaţii cu privire la conţinutul şi structura Website-ului, respectiv pot adresa întrebări atâta timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, care să afecteze viaţa privată, drepturile de proprietate intelectuală ale GurmandPass  sau ale unor terţe părţi şi care nu conţin viruşi, derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanţ, mailinguri în masă sau orice altă formă de spam. Nu puteţi folosi o adresă de e-mail falsă sau să impersonaţi o altă persoană sau entitate. GurmandPass  îşi rezervă dreptul, dar nu şi obligaţia, de a îndepărta sau edita o astfel de informaţie transmisă.

 

 

7. Confidenţialitate

S.C. Inter Gate Group S.R.L. respectă şi protejează dreptul la intimitate şi viaţa privată a utilizatorilor Website-ului. S.C.Intergate Group S.R.L. este înregistrată în registrul de evidenţă a prelucrării datelor cu caracter personal. S.C. Intergate Group S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor oferite pe Website informaţii şi servicii de cea mai bună calitate, precum şi servicii de marketing, reclamă şi publicitate.

 

 

8. Revizuirea acestor Termeni şi Condiţii

GurmandPass, în calitate de autor/ proprietar/ administrator al website-ului www.gurmandpass.com poate, în orice moment şi fără notificare prealabilă, să revizuiască acesti Termeni şi Condiţii prin actualizarea lor. Sunteţi obligat să respectaţi oricare şi toate astfel de revizuiri şi de aceea va trebui să vizitaţi această pagină a Website-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoştinţă notificările actualizate.

 

 

9. Legislaţie aplicabilă şi Jurisdicţie

Acesti Termeni şi Condiţii şi utilizarea acestui Website sunt guvernate de legile din România. Instanţele competente din România vor avea jurisdicţie exclusivă asupra oricăror şi tuturor disputelor ce vor apărea din sau se vor referi la sau vor fi în legătură cu prevederile Termenilor şi Condiţiilor şi/sau Conţinutul Website-ului sau în cazul disputelor în care aceste Termene şi Condiţii şi/sau acest Website vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

 

 

10. Cum achizitionez si cum returnez un caiet de cupoane/card?

Dobandirea:

După expirarea valabilității caietului de cupoane, în cazul în care nu s-a utilizat nici un cupon din caiet, aveți dreptul ca în maxim 30 de zile, sa telefonati la noi si sa cereti ca in schimbul caietului de cupoane complet neutilizat, noi sa va oferim o reducere in valoare de 100 de lei la achizitia unui nou produs de pe site-ul www.gurmandpass.com.

Detalii despre produse. Politica de returnare a produselor comandate.

 

 

 

Produsele si serviciile pe care Dvs. le comandati vor fi furnizate/livrate/prestate/oferite doar de catre Partener si nu de catre www.gurmandpass.com. www. gurmandpass.com nu datoreaza prestarea serviciilor sau livrarea produselor, astfel incat orice factura pentru produsul sau serviciul comandat va fi emisa doar de catre Partener si nu de catre GurmandPass. In mod identic certificatele de garantie pentru produsele/serviciile comandate vor fi eliberate numai de catre Pratener si nu de catre www.gurmandpass.com.

 

 

 

GurmandPass  nu face nici o declaratie cu privire la continutul nici unuia dintre website-urile pe care le accesati prin intermediul www.gurmandpass.com. La accesarea unui site care nu apartine retelei de website-uri operate de GurmandPass, va rugam sa aveti in vedere faptul ca website-ul functioneaza independent de GurmandPass, iar GurmandPass nu exercita nici un control asupra continutului acelui site. Stabilirea unui link catre un site din afara retelei GurmandPass,  nu presupune ca GurmandPass isi asuma si accepta responsabilitatea pentru continutul sau utilizarea unui asemenea web site. Responsabilitatea privind veridicitatea informatiilor despre promotiile prezentate pe acest website apartine in intregime furnizorilor de produse si servicii.

 

 

11. Raspundere.

GurmandPass nu isi asuma raspunderea si nu poate fi facut vinovat pentru calitatea produselor dobandite de la partener sau a serviciilor solicitate, precum nu isi asuma raspunderea pentru nelivrarea sau livrarea partiala a produselor comandate si neprestarea sau prestarea defectuoasa a serviciilor afisate pe site.

Serviciul mentionat in Voucher e prestat de partenerul respectiv fata de Utilizator, in nume si pe cont propriu, motiv pentru care GurmandPass nu raspunde fata de Utilizator pentru incalcarea obligatiilor de catre partener in prestarea serviciului si nu isi asuma raspunderea pentru daunele directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu produsul/serviciul ofertat pe site.

 

 

Prin urmare ca Utilizator intelegeti, sunteti de acord si acceptati ca:

Sunteti direct responsabil sa faceti propria evaluare independenta a produselor si serviciilor mentionate pe site si din punct de vedere cantitativ/calitativ, etc.

Partenerul este emitentul promotiei si implicit al produsului si/sau serviciului oferit prin voucher şi este singurul responsabil pentru rambursarea Voucherelor. Partenerul este, de asemenea, singurul responsabil pentru toate bunurile şi serviciile pe care le oferă pentru Dvs cat si si pentru orice incidente de orice natura/ pagube,/creanţe,/datorii /cheltuieli pe care le-ati putea suporta/suferi,direct sau indirect, în totalitate sau în parte, si care au legătură cu achizitionarea unui voucher precum şi pentru orice pretentii care decurg din utilizarea totala sau partiala a unui voucher.

 

 

Cu excepţia cazului în care se indică altfel in alte oferte distincte, www.gurmandpass.com doar afiseaza ofertele cu produsele si serviciile oferite de Partener, pe site, şi isi rezerva dreptul ca periodic sa angajeze terţe persoane afiliate care sa se ocupe de administrarea voucherelor în numele partenerului.

Prin prezenta în mod irevocabil renunţati la toate pretentiile ce decurg din utilizarea vocherelor si exonerati www.gurmandpass.com şi filialele sale/ afiliatii/ partenerii/directorii,/angajaţii /agenţii de la plata oricarei datorii care decurge din sau in legatura cu orice act sau omisiune a unui Partener în legătură cu utilizarea unui voucher, a produselor şi/sau serviciilor oferite pe baza acestuia.

 

12. Feedback

SC Inter Gate Group SRL ofera posibilitatea utilizatorilor site-urilor sale de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

 

 

13. Publicitate

 

 

14. Legislatie

 

Termenii de utilizare se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC Inter Gate Group SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca competenta de la sediul SC Inter Gate Group SRL.

Datele personale furnizate catre Furnizor vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Acestea vor fi utilizate pentru confirmarea comenziilor, pentru a trimite corespondenta, pentru a onora comenzile, pentru a realiza statistici proprii, pentru informarea prin email sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, eventualele promotii, buletinele informatice periodice, newsletter-e, etc.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare onorarii comenzii. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea plasarii pe acest site a comenzii dumneavoastra si prelucrarii ei.

Informatiile primite de la clienti nu vor fi puse la dispozitia nici unei persoane fizice, juridice, institutii, etc., decat in cazul in care sunt solicitate justificat de catre autoritatiile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau in cazul in care se abuzeaza in orice fel de compania noastra.

Respectam si garantam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti.

INTER GATE MARKETING GROUP S.R.L. garanteaza faptul ca va respecta drepturile conferite de legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul companiei noastre adresa sa de email poate solicita stergerea datelor personale din baza noastra de date printr-o cerere in scris trimisa companiei noastre.

S.C. INTER GATE MARKETING GROUP S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste Site-ul nostru sau actiunilor unor terte persoane.

 

pentru a va furniza serviciile si produsele pe care le-ati solicitat;

pentru crearea unui cont de utilizator gurmandpass.com;

pentru personalizarea serviciilor pe care vi le oferim;

pentru personalizarea publicitatii pe care v-o afisam;

pentru a raspunde solicitarilor si comentariilor dumneavoastra;

pentru a va informa cu privire la amanari, reprogramari, anulari sau modificari ale comenzilor dumneavoastra;

pentru a va permite sa participati la diferite activitati interactive (ex: concursuri);

pentru a va putea oferi suport tehnic legat de serviciile/produsele noastre;

pentru a va putea comunica anunturi si mesaje administrative;

pentru a va trimite newslettere si informatii despre produse, servicii si promotii referitoare la noi sau la alte companii sau organizatii cu care lucram;

retineti faptul ca pentru a primi un newsletter este necesara abonarea pe prima pagina a siteului;

pentru a utiliza anumite tehnologii (cum ar fi Audientele Personalizate Facebook) prin intermediul carora sa va livram publicitate pe alte site-uri, bazandu-ne pe Datele Personale furnizate de dumneavoastra sau de terte servicii carora le-ati dat acest drept;

pentru a recunoaste dispozitivele pe care le utilizati atunci cand accesati gurmandpass.com si a le asocia profilului dumneavoastra;

pentru a va trimite comanda (prin curier).

 

15. Protecţia datelor cu caracter personal

III. SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Pentru ca experienta dumneavoastra pe site-ul www.gurmandpass.com www.intergategroup.ro sa fie completa si pentru a face posibila expedierea si livrarea comenzilor plasate, trebuie sa fiti de acord ca S.C. INTER GATE MARKETING GROUP S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004 .

 

Începând cu 25 mai 2018 va fi pus in aplicare noul regulament general privind protecția persoanelor fizice în legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

 

 

INTER GATE MARKETING GROUP S.R.L. a avut grijă de datele dumneavoastra personale până acum și va avea grijă în continuare. Vom detalia si explica ce sunt datele personale si cum sunt utilizate, cu acordul dumneavoastra.

 

 

A. Ce date colectam

Exista doua tipuri de informatii pe care le colectam despre utilizatorii gurmandpass.com:

1. "Informatii cu caracter personal" - acele informatii care va pot identifica si pot include, de exemplu, numele si prenumele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon sau adresa de email. Dacă faceti o achiziție de produse prin gurmandpass.com, vom colecta informațiile de care avem nevoie pentru a finaliza comanda și va vom notifica despre starea comenzii dumneavoastra.

 2. "Informatii ce nu va pot identifica personal" - informatii care se refera, de regula, la computerul sau dispozitivul mobil de pe care accesati serviciile gurmandpass.com, dar care nu va identifica personal. Aceste informatii pot include, printre altele, paginile web pe care le-ati vizitat, serviciile pe care le-ati accesat, publicitatea (reclamele) trimisa catre dumneavoastra, istoricul tranzactiilor, adresa IP, informatii despe conexiunea la internet, etc.

 

 

B. Cum colectam date

Colectam informatii despre dumneavoastra in trei moduri:

1. In mod direct - atunci cand va inregistrati pe site-ul gurmandpass.com; cand va abonati la newsletter; cand cumparati produse listate pe site, fie online, fie din magazinul fizic, prin comanda telefonica, prin intermediul contractorilor asociati cu noi; atunci cand ne contactati si solicitati un raspuns sau atunci cand interactionati in mod direct cu noi.

2. In mod automat - atunci cand utilizati serviciile gurmandpass.com online, colectam informatii prin intermediul cookie-urilor si prin logarea activitatii dumneavoastra.

În plus, daca in prealabil ne-ati furnizat informatii cu caracter personal, putem asocia automat acele informatii cu alte informatii pe care le colectam din contul dumnevoastra de utilizator ori de cate ori va logati, astfel încat sa va putem identifica pe mai multe dispozitive si browsere, oferindu-va aceeasi experienta de navigare, indiferent de mediul pe care va conectati.

3. De la terti - informatii despre dumneavoastra putem obtine si de la terte parti. Putem obtine informatii despre dumneavoastra si de la terte parti ce opereaza date prin intermediul cookie-urilor, cum ar fi, de exemplu: retele de publicitate, companii de sondare a pietei etc.

Va rugam sa retineti faptul ca ne puteti cere in orice moment sa va stergem contul de pe gurmandpass.com, trimitandu-ne un email pe adresa hello@gurmandpass.com. Odata ce ne veti cere acest lucru, nu veti mai putea accesa contul dumneavoastra gurmandpass.com, nici informatile salvate pe baza acestuia (informatii legate de produsele deja achizitionate).

 

 

C. Cum utilizam datele colectate

Noi putem folosi informatiile pe care le colectam despre dumneavoastra pentru o varietate de scopuri. De exemplu, putem folosi aceste informatii:

 

 

D. Cum si cu cine schimbam informatii despre dumneavoastra

Este posibil sa împartasim tertilor informatii cu caracter personal despre dumnevoastra, cum ar fi date agregate si informatii despre utilizarea serviciilor gurmandpass.com. Putem, de asemenea, sa împartasim informatiile despre dumneavoastra, in forma in care le-am cules in diverse formulare, conform prevederilor prezentei Politici de confidentialitate (Securitatii datelor personale) si în urmatoarele situatii, cu:

 

 

1. Furnizorii de servicii: pentru a îndeplini anumite functii legate de activitatea gurmandpass.com: De exemplu, furnizorii nostri de servicii pot oferi servicii cum ar fi cercetarea, analiza, gazduirea de site-uri web, realizarea tranzactiilor, întretinerea bazelor de date, administrarea concursurilor, furnizarea de servicii si platforme tehnologice, livrarile si procesarea de plati. În mod obisnuit, atunci cand furnizam acestor companii informatii cu caracter personal, avem o deosebita grija sa partajam doar acele informatii de care aceste companii au nevoie pentru a-si îndeplini functiile, mentionand expres ca aceste informatii pot fi utilizate numai atunci cand este necesara efectuarea de servicii în numele nostru sau pentru a ne conforma cerintelor legale. În mod similar, atunci cand este cazul, luam masuri pentru a solicita furnizorilor nostri de servicii sa protejeze informatiile cu caracter personal transmise.

 

 

2. Retelele sociale: puteti interactiona cu anumite facilitati ale serviciilor gurmandpass.com care pot determina publicarea informatiilor dumnevoastra personale (nume, prenume) în retelele sociale. Astfel, anumite date personale colectate de gurmandpass.com pot fi puse in comun cu datele dumneavoastra personale de pe retelele de socializare si pentru care va dati dreptul de partajare. Retineti ca pagina de facebook gurmandpass.com poate colecta informatii despre dumneavoastra, chiar daca nu accesati permanent acea pagina.

Folosim Google Analytics și Facebook Insights pentru a analiza modul de utilizare a acestui website. Google Analytics generează informații statistice și nu numai, despre utilizarea site-ului prin intermediul cookie-urilor stocate. Informațiile generate din fișierele cookie sunt folosite pentru crearea rapoartelor de utilizarea ale site-ului nostru sau pentru a individualiza anunțurile pe care vi le afișăm, pentru a va oferi informații mai relevante. Google și Facebook stochează aceste informații. Va invităm să consultati politica de confidențialitate Google LLC (Mountain View, California – USA) aici: www.google.com/privacypolicy.html și Facebook INC (Menlo Park, California – USA) aici www.facebook.com/privacy.

 

 

3. Dispozitive mobile, electronice sau alte aplicatii pentru dispozitive: este posibil sa împartasim informatii (inclusiv informatii cu privire la identitatea dumneavoastra personala si modul în care folositi aplicatii mobile sau aplicatii pentru dispozitive electronice) cu operatorii de telefonie mobila, furnizorii de tehnologie, furnizorii de servicii de analiza sau operatorii de platforme, sisteme de operare sau alte dispozitive mobile, electronice sau alte aplicatii dezvoltate pentru dispozitive specifice.

 

 

4. Putem folosi sau dezvalui informatiile, integral sau parțial, pentru a coopera sau a sprijini organismele de aplicare a legii, guvernamentale sau de reglementare, organizatiile de protectie a continutului sau procesele judiciare în legatura cu sau pentru a preveni frauda suspectata sau posibila.

 

 

5. De asemenea, putem folosi sau dezvalui informatii pe care le consideram adecvate în masura în care înregistrarile au fost citate sau în legatura cu litigiile în curs sau potentiale, sau pentru a impune sau a proteja drepturile sau siguranta utilizatorilor de servicii online.

 

 

E. Cum protejam si pastram aceste date

Va asiguram ca mentinem atat procedurile, cat si normele tehnice/de acces la serviciile gurmandpass.com la un standard foarte inalt, cu scopul de a va proteja datele cu caracter personal împotriva pierderii, utilizarii incorecte sau accesului, dezvaluirii, modificarii sau distrugerii neautorizate, date pe care le furnizati prin intermediul serviciilor gurmandpass.com. Din pacate, nici o transmitere a datelor nu este garantata ca fiind 100% sigura. Este posibil ca terte parti, care nu sunt sub controlul nostru sa intercepteze sau sa acceseze în mod ilegal transmisii sau comunicatii private. În consecinta, orice transmitere a informatiilor cu privire la identitatea personala se face pe cont propriu. Daca sesizati orice neregula si considerati ca va putem ajuta, va rugam sa ne solicitati ajutorul la hello@gurmandpass.com.

 

 

Va rugam sa retineti ca trebuie sa pastrati confidentiala parola cu care va autentificati pe gurmandpass.com.

 

 

 

Va rugam sa nu va inregistrati daca nu aveti 18 ani.

 

 

Informatiile pe care le colectam despre dumneavoastra pot fi transferate sau salvate la destinatii din afara Uniunii Europene. De asemenea, pot exista situatii cand prelucrarea datelor dumneavoastra se poate face de catre persoane (angajati ai furnizorilor de servicii pentru gurmandpass.com) localizate in afara Uniunii Europene. Introducand informatii personale in formularele serviciilor gurmandpass.com sunteti de acord cu toate cele mentionate mai sus, in acest paragraf.

Daca credeti ca interactiunea dumneavoastra cu vreunul din serviciile gurmandpass.com nu mai este sigura, contactati-ne la hello@gurmandpass.com. Este foarte important sa protejati si sa mentineti securitatea oricarui cont; sa ne anuntati imediat despre orice utilizare neautorizata a contului dumneavoastra gurmandpass.com.

Putem păstra datele dumneavoastra atâta timp cât utilizati serviciile gurmandpass.com. Dacă doriti să le ștergem, modificam sau actualizam informațiile personale pe care le-ati furnizat prin intermediul serviciilor gurmandpass.com, puteti utiliza setările din pagina de profil sau ne puteti contacta la hello@gurmandpass.com și va vom răspunde într-un termen rezonabil. Va rugăm să rețineti că unele sau toate aceste date pot fi necesare pentru ca serviciile gurmandpass.com să funcționeze corect și este posibil să fim obligați să păstrăm anumite informații prin lege.

 

 

F. Acord pentru procesarea si transferul informatiilor despre dumneavoastra

Serviciile Site-ului sunt guvernate și operate în conformitate cu legile din Romania. În conformitate cu legislația din Romania, datele dumneavoastra personale pot fi supuse solicitărilor de acces din partea Guvernului, Instanțelor sau organelor de drept din Romania.

 

 

G. Contactati-ne

Pentru orice întrebări legate de această Politică de confidențialitate, va rugăm să ne contactati la hello@gurmandpass.com, info@intergategroup.ro