Conform studiilor, călătoriile, pe lângă beneficiile evidente, îți deschid mintea și îți aduc noi experiențe pozitive având un impact direct asupra stării tale mentale. Te îmbogățesc și îți deschid noi perspective, sporindu-ți creativitatea și încrederea în tine. Aceste experiențe te vor urmări o viață întreagă.

 

Bazându-ne pe acestă idee  ingenioasă, am lansat un concept unic pe piața din România (testat deja cu success în țări ca Elveția și Franța) care se adresează deținătorilor de afaceri din marile orașe din vestul României prin care îi ajutăm pe proprietarii HoReCa să își mărească numărul de clienți, profitul și să dezvolte imaginea brandului încurajând oamenii, localnici sau turiști, să pornească într-o călătorie culinară.

 

De la strategie la implementare, avem soluții pentru provocările ce țin de vizibilitatea afacerii tale sau de targhetarea clienților potențiali.

 

Vrei să obții imaginea unei afaceri în care oamenii pot avea încredere?

Pentru asta în primul rând trebuie să devii renumit.

 

Viziunea noastră este să plasăm businessul tău pe piață ca un brand puternic. Putem face posibil acest lucru având la bază doar produse și servicii de calitate.

Iată cum te putem ajuta!

Cum acționăm?

Prin Marketing Direct

Prin Shop Online

Avem o echipă de specialiști în marketing direct care studiază fiecare partener și cunosc specificul afacerii tale. De asemenea, ei cunosc tehnici de vânzări, persuasiune, inteligență emoțională, astfel încât impactul  asupra persoanelor cu care interacționează să fie unul puternic.

 

Datorită faptului că întâlnirile au o frecvență ridicată (20-25 întâlniri/zi) efectul pe care ele îl produc este unul puternic.

 

Cel mai eficient tip de marketing demonstrat științific, fiind cel în care interecțiunea cu potențialul client este făcută față în față.

Oferim o pagină dedicată afacerii tale, în care o să fie inclus, în funcție de dorințele tale, un video de prezentare, imagini calitative, mesajul tău pentru client, interviu cu personalul restaurantului, datele de contact pentru a face comunicarea cât mai ușoară.

În plus, asigurăm promovarea online din propriul buget prin următoarele metode:

 

Google AdWords, Email Marketing, Social Media Marketing, Optimizare CRO, Pay per Click (PPC), Retargeting.

Cum funcționează

De asemenea, persoanele care o să achiziționeze un astfel de pașaport culinar o să se bucure și ei de beneficii.

Lor li se oferă o invitație unică la fiecare partener în care o să beneficieze de:

- 50% reducere pentru a lua masa în grup de 2-4 persoane sau

- 30% reducere pentru 5-8 persoane, din valoarea preparatelor culinare consumate în incinta restaurantului.

Utilizatorii pot folosi reducerea o singură dată la prima vizită, pentru a testa preparatele culinare și a deveni clientul fidel al acestui local.

Gurmand Pass este gândit ca un ghid gastronomic al principalelor restaurante din marile orașe.

 

În Pasaport Culinar clientul o să regăsească cele mai bune restaurante din oraș și o să aibă ocazia să citească informații despre povestea și istoria restaurantului, preparatele culinare, despre facilitățile puse la dispoziție de către local, specialitățile casei și ceea ce este unic în acest loc.

 

Pașaportul o să fie unul calitativ realizat, astfel încât deținătorii lui să se bucure cu adevărat de oportunitatea de a deține un astfel de produs personalizat.

Pentru proprietarii de restaurante o să fie un "must have" prezența în acest ghid culinar al orașului.

 

Efectele imediate:

  • Dai un refresh business-ului tău;

 

  • Îți faci afacerea cunoscută;

 

  • Fidelizezi clienti existenți;
  • Aduci noi clienți;
  • Devii o autoritate în domeniul tău de activitate;
  • Crești profitul.

De ce este acest lucru important?

  • Pentru că imaginea ta contează, noi te ajutăm să devii un brand cunoscut;
  • Deoarece acest ghid o să fie prezentat în toate instituțile publice din orașul tău și în mediul corporate;
  • Afacerea ta o să fie văzută de miile de turiști care vizitează orașul, deoarece noi distribuim pașaportul culinar și prin intermediul celor mai frecventate unități de cazare;
  • Pentru că el o să fie prezent și în mediul online, iar tu o să ai un profil dedicat afacerii tale și în plus o să fii promovat prin Google AdWords, Email Marketing, Social Media Marketing, Optimizare CRO, Pay per Click (PPC), Retargeting.

Accentuăm faptul că "turistul culinar" poate să beneficieze de reducerea oferită de către restaurantul prezentat în "Pasaportul Culinar" o singură dată. Cu ocazia primei vizite restaurantul partener va ștampila sau va aplica un semn distinctiv pe pagina proprie în pașaport pentru comfirmarea utilizării lui. Ca restaurant participant este benefică acordarea acestei reduceri, deoarece ea vă asigură prezența în ghid.

Logo

Ștampilă de validare

Reviewuri pe rețele de socializare

Scurtă descriere

Review

Alte mențiuni, restricții

Facilități

Orar de funcționare

Poze

De ce Gurmand Pass?

Ești mai aproape de clienții tăi

Acest "Pașaport Culinar" poate fi utlizat ca un instrument de fidelizare pentru clienții existenți și ca un instrument pentru atragerea clienților noi.

Te bucuri de promovare targhetată

Ești vizibil atât în mediul online, cât și în cel offline. Ne ocupăm noi de reprezentarea vizuală și avem grijă ca ofertele să ajungă la publicul țintă care o să intre în restaurantul tău.

Acces limitat

Se va pune în vânzare un număr limitat de exemplare creând astfel percepția unui produs de TOP oferind partenerilor participante o reputație și mai bună în rândul potențialilor clienți.

In PLUS îți măsori rezultatele și investești cu eficiență maximă!

Vei ști cu exactitate câți clienți s-au bucurat de ofertele tale, vei ajunge să-ți cunoști mai bine audiența și vei putea evalua campania desfășurată.

Pe lângă aceste aspecte, o să știi că investești doar și numai în clienți care sigur trec pragul afacerii tale. O să ai ocazia să îi convingi prin calitatea preparatelor, prin atmosfera localului și prin calitatea servirii că merită să se întoarcă la tine cu mare plăcere și încredere.

Tipuri de oaspeți la care vă puteți aștepta:

Turiști

Familii și

cupluri

Corporatiști

Angajați ai

instituțiilor publice

Antreprenori

Membrii de

sindicat